vrijdag 15 maart 2013

Ziek!!!

 
Het ene moment ben je nog druk iedereen aan het verzorgen op de verjaardag van je zoon de dag erna voel je al je spieren en ga je optijd op bed in de hoop dat je smorgens weer fris naar je werk te gaan.
 
Maar dat werd niets.. een raar hoofd, stijve spieren, zere nek, oren en flink opgezette klieren maakten dat ik mij moest ziek melden op mijn werk.
Niets voor mij maar ik kon ook niet meer.... te bed!
 


 
En voor een persoon die vaak bezig is en anderen verzorgd is dat best een klus... maar na een bezoekje aan de dokter werd ook bedrust voorgeschreven...en dan kan ik vrij goed toegeven hoor..
 
Het virus... moet met rust, paracetamol en water van zelf over gaan...
 
Gelukkig konden de kids bij mijn schoonouders logeren. Zo kan mama ook echt uitzieken.  Ben ook heel blij dat mijn kinderen ook heel blij naar Opa en Oma toe gaan... en dat mijn schoonouders dat willen opvangen.
 
 
 
Aan het einde van de dag komen ze even bij mama kijken en dochterlief komt binnen met een tuinje... kijk mam ik ga hele mooie bloemen voor je maken... ze moeten nog wel even groeien.... ( tuinkers kweken)..... ahhh de schat!
 
 
 
En met wat slaapjes en leesblaadjes komen we de dag wel door in bed.
tot gauw!
 
 
Liefs Lin
 
 
 

3 opmerkingen:

  1. Beterschap!! Dat de lente maar gauw mag komen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Minder! Heel veel beterschap. Fijn dat de kinders bij oma en opa terecht kunnen, scheelt weer wat zorgen en rusten gaat zo een stuk relaxter ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. na 4 dagen ziek , vandaag weer in de kleren en een stuk beterder... bedankt voor jullie berichtjes...

    BeantwoordenVerwijderen